Wat is Opti Me?

Opti Me streeft samen met u naar gezondheid. U kan er terecht voor professionele begeleiding naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Dit levert resultaten op die u daadwerkelijk vooruit helpen en waar u lang van kan genieten. Bij Opti Me halen we dus de optimale versie van uzelf naar boven, wie u ook bent. Opti Me werkt zowel voor individuele cliënten als bedrijven.

Bij OptiMe staat de gezondheidswens van de cliënt centraal. Afhankelijk van uw verwachtingen en behoeften werken we in op de volgende vier aspecten:

  1. Uw lichaam

Voor een gezond en fit lichaam werken we aan zaken zoals de lichaamssamenstelling, bloedwaarden (cholesterol, suikerspiegel, …), beweging, enz. We pakken ook problemen aan zoals voedselallergieën en - intoleranties, maag-darmproblemen, reflux, osteoporose, ….

  1. Uw motivatie

Samen vinden we geschikte mogelijkheden die bij u passen om blijvende resultaten te boeken. Van de start tot de eindmeet zoeken we naar doelen en een aanpak waar u goesting en energie van krijgt. Eventuele hindernissen zijn er om overwonnen te worden.

  1. Uw psychologisch welzijn

Mentale rust en veerkracht bevorderen hogere doelen zoals een gelukkig leven en/of effectieve prestaties. Hiervoor werken we aan zaken zoals de hormonale invloeden op de mentale toestand, een ontspannen relatie met voeding en activiteit, een gezond zelfbeeld en lichaamsbeeld, een scherpe focus, …

  1. Uw omgeving

Ook de omgeving speelt een belangrijke rol in het aannemen en aanhouden van gezonde gewoontes. Denken we maar aan uw dagelijkse werk- en privé-omgeving, talrijke feestjes, winkels, drukke agenda’s, sociale relaties, … Afhankelijk van uw situatie leert u gezonde keuzes te maken en bouwen we samen aan een gezonde en ondersteunende omgeving.